Testaccount 4

Zadeldak

Een zadeldak is een zeer gangbaar type dak, dat bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden. Als de dakschilden ongelijk van lengte zijn, spreken we van een mank of asymmetrisch zadeldak. Dit is het meest voorkomend type dak in Nederland en België. Zadeldaken worden ook toegepast in lichtstraten. Vaak maken we gebruik van 40 mm T-profielen om de zadeldaken te maken. Deze worden in een vaste hellingshoek van 12 graden geplaatst om zo tot de herkenbare vorm te komen van een zadeldak.

We maken gebruik van een aluminium afwerking aan de buitenzijde waardoor de lichtstraat onderhoudsvrij is. U krijgt dan ook 10 jaar garantie van ons op de constructie en waterdichtheid van de lichtstraat.

We maken gebruik van prefab geproduceerde zadeldaken. Om deze te kunnen plaatsen maken we altijd gebruik van een huiskraan. Om uw droom lichtstraat te kunnen realiseren bieden wij u diverse opties aan. Zo kunt u de kleuren bepalen van de kaders, profielen en frames. We kunnen de lichtstraten in verschillende glassoorten afleveren. U kunt hierbij denken aan enkele beglazing, HR++ – Hoog – rendement isolatieglas of bijvoorbeeld Triple EXTRA warmte werend hoog rendement isolatieglas. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag welke opties u allemaal heeft.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het vakkundig produceren en monteren van A kwaliteit lichtstraten. We hebben een ruim aanbod en u krijgt de mogelijkheid om uw eigen wensen samen te stellen.

Onze Portfolio

Eu iusto dolorum pro, facer oportere duo ne.
Cum ei commune instructior. Ne dicat qualisque ullamcorper ius,
ubique dolorum consetetur in vis. Nisl commodo te sed.
Scroll to the top
Chat openen
Hallo,
Welkom op onze site. Hoe kunnen wij u helpen?