Testaccount 4

Werkwijze

Voordat wij uw lichtstraat gaan maken komen wij geheel vrijblijvend bij u langs. U kunt zelf ook wat voorbereiden door foto’s te verzamelen van lichtstraten die u aanspreken. Samen stellen wij uw lichtstraat samen. We zouden het ook zeer op prijs stellen als u foto’s naar ons toestuurt van de bestaande situatie. U kunt hiervoor eenvoudig gebruik maken van ons contactformulier.

Het begint met de keuze voor het juiste materiaal. Kiest u voor hout, staal of frameless. Op basis van uw keus stellen we de ideale lichtstraat samen.

We kijken waar u de lichtstraat wilt hebben, en op basis daarvan adviseren wij het model dat het beste bij u past.

Zodra alle keuzes zijn gemaakt en wij de materialen in huis hebben beginnen we met het maken van een sparing in uw dakconstructie. Als het om een bestaande houten dakconstructie gaat, dan is dat voor ons relatief eenvoudig. Een sparing in een betonnen dakconstructie is lastiger. We zijn ook hierin gespecialiseerd. We zorgen er altijd voor dat we een constructieve berekening hebben gemaakt om te bepalen wat er mogelijk is voor u.

Voordat we gaan zagen, tekenen wij het gat af en ondersteunen wij het dak. We voeren alle afvalmaterialen milieuvriendelijk af. Vervolgens maken wij de draagconstructie en leggen eventueel elektra om.

Voor het monteren van de lichtstraat maken we vaak gebruik van een hijskraan. Zodra we de lichtstraat hebben geplaatst zorgen we voor een goede aansluiting met de dakbedekking. Als laatste werken we de binnenkant van de constructie netjes af.

Het grote voordeel van werken met ons is dat wij alles voor u regelen. Van de aanvraag van een bouwvergunning tot het maken van een sparing in een betonnen dakconstructie, wij regelen het allemaal voor u. 

Wilt u advies en overleg over de te kiezen lichtstraat? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Dat kan altijd telefonisch of via ons contactformulier.

Scroll to the top
Chat openen
Hallo,
Welkom op onze site. Hoe kunnen wij u helpen?