Testaccount 4

Vlakke lichtstraat

Wilt u extra veel daglicht? Denk dan eens aan een vlakke lichtstraat. Deze wordt vaak toegepast voor de grootste glas overspanningen. Vaak worden er 2 of maximaal 3 ruiten gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om maar liefst 760 cm te overspannen. Vlakke lichtstraten kunnen zowel vrijstaand als in een gevel uitvoering geplaatst worden.

Vlakke lichtstraten zie je vaak op platte daken. De meest bekende vormen zijn lichtkoepels met een bolling of een ronde vorm. Een lichtstraat geeft net wat extra cachet aan uw woning. We plaatsen vlakke lichtstraten vaak op een uitbouw, serre, carport of veranda.

Doordat we glas gebruiken is de vlakke lichtstraat een stuk groter dan een lichtkoepel en komt hierdoor meer natuurlijk daglicht in de ruimte. Er zijn diverse soorten glas verkrijgbaar voor uw lichtstraat. Graag verwijzen wij u naar onze FAQ voor de mogelijkheden.

U zult merken dat het plaatsen van een lichtstraat een positief effect heeft op uw welbevinden en ervoor zorgt dat uw binnenruimte optisch groter lijkt.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk lichtstraten. Hierdoor krijgt u de garantie dat uw lichtstraat perfect aansluit op uw wensen en op de bouwstijl van uw woning.

We komen graag geheel vrijblijvend langs om wensen met u te bespreken en u te adviseren over de optimale lichtstraat op maat.

Onze Portfolio

Eu iusto dolorum pro, facer oportere duo ne.
Cum ei commune instructior. Ne dicat qualisque ullamcorper ius,
ubique dolorum consetetur in vis. Nisl commodo te sed.
Scroll to the top
Chat openen
Hallo,
Welkom op onze site. Hoe kunnen wij u helpen?