Testaccount 4

Schilddak

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor een lichtstraat. Als u voor luxe wilt gaan ,dan is een schilddak lichtraat daar het meest geschikt voor. Het licht komt op een zeer natuurlijke wijze naar binnen. Qua vormgeving is deze lichtraat het meest exclusief. De schuine zijde wordt ook wel een “Wolfskap’ of “Wolfseind” genoemd.

De glazen zijdes van een schilddak worden geplaatst onder een hellingshoek van 24 graden. Dit zorgt er echter wel voor dat de hoogte van dit type lichtstraat wordt beperkt. Het schilddak heeft een nok waardoor de lengte geheel op maat te vergroten is. Voor afmetingen verwijzen wij u graag naar onze FAQ.

Een schilddak lichtstraat is geschikt voor uw uitbouw, serre, carport of veranda. In de ‘volksmond’ wordt dit type lichtstraat ook wel het glazen dak of de lichtkoepel genoemd.

U zult merken dat het plaatsen van een lichtstraat een positief effect heeft op uw welbevinden en ervoor zorgt dat uw binnenruimte optisch groter lijkt.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk lichtstraten. Hierdoor krijgt u de garantie dat uw lichtstraat perfect aansluit op uw wensen en op de bouwstijl van uw woning.

We komen graag geheel vrijblijvend langs om wensen met u te bespreken en u te adviseren over de optimale lichtstraat op maat.

Onze Portfolio

Eu iusto dolorum pro, facer oportere duo ne.
Cum ei commune instructior. Ne dicat qualisque ullamcorper ius,
ubique dolorum consetetur in vis. Nisl commodo te sed.
Scroll to the top
Chat openen
Hallo,
Welkom op onze site. Hoe kunnen wij u helpen?