Testaccount 4

Lessenaarsdak

Een lessenaarsdak is een enkel rij lichtstraatmodules en plaatsen we vaak op platte en hellende daken. We hebben veel ervaring met het plaatsen van lessenaarsdak lichtstraten op gerealiseerde aanbouwen van woningen, maar ook op bestaande platte daken.

We plaatsen de lichtstraat naadloos tegen de opgaande bestaande buitenmuur. De lessenaarsdak kan gemonteerd worden onder een helingshoek van 5 – 15 graden. Hierdoor krijgt u een subtiele uitstraling dankzij het ontwerp met een lage helling. Het water dat op de lichtstraat valt loopt door de hellingshoek er eenvoudig van af. We kunnen een lessenaarsdak in verschillende aantal vlakken en afmetingen maken. Voor de afmetingen verwijzen wij u graag naar onze FAQ.

Een groot voordeel van een lichtstraat met lessenaarsdak is de grote hoeveelheid lichtinval die u krijgt.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk lichtstraten. Hierdoor krijgt u de garantie dat uw lichtstraat perfect aansluit op uw wensen en op de bouwstijl van uw woning.

We komen graag geheel vrijblijvend langs om wensen met u te bespreken en u te adviseren over de optimale lichtstraat op maat.

Onze Portfolio

Eu iusto dolorum pro, facer oportere duo ne.
Cum ei commune instructior. Ne dicat qualisque ullamcorper ius,
ubique dolorum consetetur in vis. Nisl commodo te sed.
Scroll to the top
Chat openen
Hallo,
Welkom op onze site. Hoe kunnen wij u helpen?