Testaccount 4

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk lichtstraten. Hierdoor krijgt u de garantie dat uw lichtstraat perfect aansluit op uw wensen en op de bouwstijl van uw woning.

We komen graag geheel vrijblijvend langs om wensen met u te bespreken en u te adviseren over de optimale lichtstraat op maat.

10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid

Producten

Vivamus consectetuer hendrerit lacus. Vivamus quis mi. Nulla porta dolor. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Praesent blandit laoreet.
Zadeldak

Zadeldak

Een zadeldak is een zeer gangbaar type dak, dat bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden. Als de dakschilden ongelijk van lengte zijn, spreken we van een mank of asymmetrisch zadeldak.

Schilddak

Schilddak

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor een lichtstraat. Als u voor luxe wilt gaan ,dan is een schilddak lichtraat daar het meest geschikt voor. Het licht komt op een zeer natuurlijke wijze naar binnen. Qua vormgeving is deze lichtraat het meest exclusief.

Vlakke lichtstraat

Vlakke lichtstraat

Wilt u extra veel daglicht? Denk dan eens aan een vlakke lichtstraat. Deze wordt vaak toegepast voor de grootste glas overspanningen. Vaak worden er 2 of maximaal 3 ruiten gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om maar liefst 760 cm te overspannen.

Lessenaarsdak

Lessenaarsdak

Een lessenaarsdak is een enkel rij lichtstraatmodules en plaatsen we vaak op platte en hellende daken. We hebben veel ervaring met het plaatsen van lessenaarsdak lichtstraten op gerealiseerde aanbouwen van woningen, maar ook op bestaande platte daken.

Laat je Professioneel Renoveren

Veel lichtstraten zijn na twintig jaar aan renovatie toe. In de huidige tijd dat we goed moeten letten op het energieverbruik kan het een goed plan zijn om te kijken hoe u de oude lichtstraat kan verduurzamen.

Het vervangen van een oude kunststof lichtkoepel door een lichtstraat met glas kan al heel wat energie besparen. Daarnaast laat een verouderde lichtstraat niet meer het gewenste daglicht naar binnen. Dit heeft uiteindelijk effect op uw woongenot of zelfs op de productiviteit van uw medewerkers.

U kunt kiezen voor een houten, stalen of frameless lichtstraat met geluids- en warmte-isolerend glas. Dit verhoogt de isolatiewaarde van uw woning of bedrijfshal. De renovatie kan in de meeste gevallen in één dag plaatsvinden.

Scroll to the top
Chat openen
Hallo,
Welkom op onze site. Hoe kunnen wij u helpen?